За продажба Двустаен, Orlando, Orange County, Флорида, walden cir

За продажба - Cod. 37245

  • Типология: Двустаен
  • Област: 94.76 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

Този апартамент с площ от 94,76 квадратни метра, разположен в жилищна сграда в Орландо, разполага с 2 спални и 2 бани и вече е оборудван с климатик, детектори за дим, хладилник, печка, печка и микровълнова печка. съдомиялна машина, пералня и сушилня. Резиденцията, в която се намира, предлага голяма градина, детска площадка, паркинг, пералня, фитнес зала, СПА център, тенис корт и плувен басейн.

Имотът генерира годишен нетен доход от $ 7,752, което води до нетен доход от 6,46% на стойност от 120 000 долара от инвестицията и това се добавя към първата година на безплатния Property Management.

Защо да решите да инвестирате в Орландо?
Район Орландо е изключително интересен за тези, които искат да инвестират в Съединените щати, като могат да разчитат на процъфтяваща икономика и голям брой туристи - около 70 милиона годишно - които идват по-специално за множеството тематични паркове, като Disney World и SeaWorld Орландо.

Те са спечелили името "Световна столица на увеселителните паркове" и всъщност Орландо е домът на 4-те най-посещавани водни паркове в САЩ и 7 от 10-те най-посещавани тематични парка в цяла Северна Америка.

Ако възнамерявате да купите за инвестиционни цели, този имот е отличен вариант в средносрочен план, особено предвид високата международна атрактивност и удобната и конкурентна цена, на която го предлагаме, в сравнение със средните стойности, срещани в пазар местните недвижими имоти.

Инвестирайте в Орландо с нас.
Ние предлагаме на инвеститорите възможността да закупят имоти с висока и сигурна рентабилност. Това са домове, които вече са наети на пазари, като например Флорида, които постоянно растат. Предлагаме пълна помощ за инвестирането: от счетоводни, данъчни и правни услуги до откриване и подновяване на фирми, от местожителство до регистрирания агент, от откриване на разплащателни сметки до изпращане на документи, от услуги за управление на имоти до планометрично проучване , виртуална обиколка и въздушни кадри, от надзора на строителните работи до проверката на имотите, от заплащането на етажната собственост до плащането на данъка върху недвижимите имоти, от търсенето на наемателя до наемането на наеми, от консултантските услуги до due diligence и compliance, без да забравяме анализа на недвижимата собственост на Нетната стойност на активите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB